Algemene voorwaarden en verzending

Betalingen

Teneinde uw bestelling te finaliseren, wordt u naar de betalingspagina geleid. Op elke pagina van deze website kunt u onderaan (in de footer) de verschillende betalingsmogelijkheden bekijken. Eens de betaling voltooid is, gaan we aan de slag met uw bestelling.

Verzendingsvoorwaarden

Verzending is gratis. Wij leveren in België en Nederland. Voor Belgische bestellingen maken we gebruik van Bpost en voor Nederlandse bestellingen van PostNL. Na het plaatsen van uw bestelling, wordt die de dag zelf nog of de daaropvolgende weekdag opgestuurd. We zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de bezorger (post of koeriersdienst). Als het boek binnen de 30 dagen nog niet geleverd is, kan u uw bestelling annuleren en krijgt u het gestorte bedrag terug.

BTW-regeling

Onze vennootschapsvorm (Vereniging Zonder Winstoogmerk) is onder Belgisch recht niet BTW-plichting zolang het totale bedrag van verkopen of ontvangsten die normaal gezien BTW-plichtig zouden zijn niet hoger is dan 25.000 EUR per jaar.

Herroepingsrecht

Na aankoop heeft de klant tot 14 dagen na levering het recht zich te bedenken. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet u binnen die termijn daarvan melding maken via het retourneringsformulier op onze website. Herroepingsrecht geldt enkel als het product ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking kan worden teruggestuurd.

Retournering in geval van ernstig beschadigde levering

We doen er alles aan om het boek zo goed mogelijk te verpakken om schade te vermijden. Als een levering onderweg toch op één of andere manier ernstig beschadigd is geraakt, zullen wij die vervangen.